Törődés testnek és léleknek

Nem tudom, ki hogy van vele, de ez az év, különösen az utolsó hónapok számomra nagyon megterhelőek, és kimerítőek voltak. Az egész azzal kezdődött, hogy nyár végén megvettük párommal a közös otthonunkat. A beköltözés előtt, ahogy általában lenni szokott, rengeteg tennivaló akadt a házzal és ház körül egyaránt, amiket igyekeztünk a hideg tél beköszönte előtt megcsinálni. Ha ez még nem hozott volna elég izgalmat a szürke hétköznapokba, két hónapja munkahelyet is váltottam. Az első időszak egy új helyen pedig mindig különösen stresszes, hiszen az ember a lehető legjobbat akarja nyújtani, be szeretné bizonyítani, hogy munkaadói jól döntöttek, valóban alkalmas a felkínált pozícióra. Mindenre duplán oda kell figyelni, hogy mielőbb képes legyen az ember az önálló munkavégzésre.

Az ezek okozta stressz hatására, bevallom őszintén, eléggé kibírhatatlan „házi sárkánnyá” váltam. Ingerült voltam, a legapróbb dologra is egyből haraptam. Szerencsére a szeretteim nagyon megértően álltak hozzám a sok „hiszti” ellenére is. Még azt is elnézték nekem, amikor a szülinapi bulimon akadtam ki, amit két hete rendeztek nekem titokban. A meglepetés buli nem indult a legjobban, mert ahelyett, hogy örültem volna, milyen szuper családom és barátaim vannak, felhúztam magam, hogy nem nézek ki elég jól ehhez, fáradt vagyok, nem készültem, és ehhez hasonló kifogásokat soroltam még.

Aztán természetesen elszállt minden haragom, és könnyekig hatódva köszöntem meg mindenkinek, hogy gondoltak rám, és fáradoztak miattam. A leghasznosabb ajándékot úgy gondolom, édesanyámtól kaptam. Nagyon szereti az Avon termékeket, minden piperéjét tőlük van, amit manapság könnyen beszerezhet az internetről. Így nagy meglepetést nem okozott, amikor egy Avon szettel ajándékozott meg, egész pontosan a „lélekmelengető” szettjével. Ez a termékcsalád olyan higiéniai termékekből került összeállításra, mely a test mellett, az illatok harmóniáján át a lelket is kényezteteti. Az én kedvencem személy szerint a stresszcsökkentő habfürdő, ami tényleg működik. Egy jó fürdő után sokkal pihentebbnek, nyugodtabbnak érzem magam, aminek a párom is nagyon örül. Így már most tudom, ha kifogyok a „lélekmelengető” termékekből, biztosan pótlom a Pipereshop webshopjából.