Egy jó megoldás a mindennapokra

A cipő az egyik olyan ruhadarabunk, ami nélkül szinte csak nyáron közlekedünk, akkor is csak abban az esetben, ha valaki szereti a szandált, vagy a papucsot. Én mindig sportcipőbe megyek, ha esik, ha fúj, télen és nyáron egyaránt. Kényelmes és könnyed, persze arra azért odafigyelek, hogy ha esik, akkor ne egy textilből készült sportcipőt húzzak a lábamra. Munkába menet, egész nap a munkában, majd természetesen hazafelé is ez van a lábamon.

Majd irány az edzőterem és onnan haza. Ezeket a köztes utakat mindig autóval teszem meg és nemrég észrevettem, amikor kimostam a cipőm, hogy a sarok résznél nem tudom leszedni a foltokat, és kezd eléggé kopottá válni. Nem tudtam, hogy mitől lehet, de nemrég a dugóban állva, ahogy pakolgattam jobbra, balra a lábam, rájöttem, hogy a gumiszőnyeg a folt okozója. Nem is gondoltam volna, hogy így befogja. Ezután elkezdtem gondolkozni, hogyan lehetne ezt kiküszöbölni. A szőnyeget azért mégsem dobhatom ki, hisz az autó kárpitját is féltem. Így elkezdtem a neten szétnézni, milyen megoldásokat találhatok erre.

Rövid időn belül rá is bukkantam a Heelgood oldalára, ahol találtam sok trendi, erre a célra kialakított eszközt. Ez nem más, mint sarokvédő cipőre. Mintha csak nekem találták volna ki. Elasztikus anyagának köszönhetően a felhelyezése pofonegyszerű, és abban is nyugodt lehetsz, hogy bármilyen cipőre is teszed fel, alkalmazkodni fog. Mindenféle színben kapható, így össze tudod hangolni a cipőd színével. Ennek segítségével nem csak, hogy a makacs szennyeződéstől óvod meg cipődet, hanem a kopást is elkerülheted. Ezzel maximálisan kitolhatod a cipőd élettartamát. Ne dobd ki idő előtt egy ilyen hiba miatt, ami egyszerűen orvosolható.