Munkavédelem – jobb szakértőre bízni

A munkavédelem világa számos jogszabállyal tűzdelt, bonyolult zavaros világ egy hozzá nem értő, laikus számára. Szinte minden olyan ügyvezetőnek meggyűlik vele a baja, aki a kezdetek kezdetén úgy dönt, egyedül vállalja a feladat terheit, és nem alkalmaz a témában jártas szakembereket. A munkavédelem területéhez tartozik ugyanis a munkavédelmi szabályzat, illetve kezdetekben annak eldöntése valóban szükséges – e ez a vállalat számára. Nincs ugyanis jogszabályi kötelezettség erre minden esetben.  A munkavédelmi törvény azonban szigorúan lefekteti azokat a követelményeket, amelyeknek a vállalatok kötelesek megfelelni. Minden esetben meg kell felelnie a munkáltatónak a rá vonatkozó jogszabályoknak, hiszen ezek mulasztása hatalmas bírságokat von maga után. Ezek között az előírások között azonban korántsem könnyű eligazodni. Legyen szó munkavédelmi szabályzat kialakításáról, munkavédelmi oktatás megtartásáról és leszervezéséről, annak jogszabályi megfelelőségéről, az orvosi alkalmassági vizsgálatok világáról vagy akár a védőeszközök kérdésköréről egyaránt.

Vállalatunk legfőbb célja, hogy segítséget nyújtson az ügyvezetők számára a munkavédelem területét érintő összes kérdéskört illetően. Mivel profin képzett, mérnöki precizitással dolgozó, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakkal dolgozunk, így elmondhatjuk, minden feladatot kiemelkedő minőségben és hatékonysággal végzünk el a munkavédelem területét illetően is. Egyik legfőbb célunk, hogy minden vállalat számára egyedi szolgáltatást tudjunk nyújtani, vagyis nem pusztán egy sablon dokumentum adatait írjuk át az aktuális cég paramétereire, hanem személyes konzultációkkal, pontos információk mentén, pontosan és precízen, vállalatspecifikusan dolgozunk minden esetben.

Hitvallásunk, hogy azért van szükség egy jó szakmai szolgáltatóra a munkavédelem területén, hogy az ügyvezetők ne egy szükséges rossz kipipálni való feladatot lássanak a felmerülő kötelezettségekben. Gondoljunk csak bele, ez egészen addig maradhat így, még ne adja az ég, baj nem történik. Persze törvényileg a vállalat egy sablon semmitmondó dokumentummal is megfelel a működési szabályoknak, de vajon ez esetben is elmondhatja magáról, hogy mindent megtett a munkavállalói biztonságának érdekében? Valóban pontosan és egyértelműen le van fektetve az a szabály a vállalat dokumentumaiban amely a balesethez kapcsolódik? Amennyiben cégünket választja, ezekre a kérdésekre is magabiztosan és egyértelműen igent tud majd válaszolni minden habozás nélkül!