Csak addig fontos amíg rendben van

Az ember életében vannak olyan dolgok, amik egészen addig nem is jelentenek számára értéket, úgyis mondhatnánk, nem éreztetik fontosságukat, amíg rendben vannak. Ha eltűnnek azonban mindenki rájön, hogy sokkal fontosabb meglétük, mint ahogyan azt valaha is gondolták volna. Ide sorolhatjuk például az egészséget, de számos esetben – és párkapcsolatban például – a háztartási munkát is. Mert ugye egészen addig, míg a ruhák ki vannak mosva, a konyhában rend van és tiszta a padló nem igazán érezzük, hogy mekkora problémát és kényelmetlenséget jelent, ha valamiért aki szokta ezeket nem tudja megcsinálni vagy épp nem olyan formában mint megszoktuk. Számos anyuka próbálja pont ezzel rávenni a gyereket arra, hogy egyrészt jobban becsülje meg őt azért, mert rendet tart körülötte, másrészt pedig tegyen ő is az élettér rendben tartásáért – ha már elég nagy hozzá.

De vajon mi a helyzet a cégek esetében? Találhatunk-e hasonlóságot ha mondjuk megnézünk egy irodakomplexumot vagy akár egy-egy üzletet? Mekkora kényelmetlenséget jelent, ha a mindennapi takarítás nincs megoldva, vagy épp nem pont megfelelő, hatékony vagy az egészségre biztonságos szerekkel történik a takarítás? Bizony sokkal nagyobb gondot jelent, mit azt valaha is gondolta volna az üzletvezető vagy tulajdonos. Gondoljunk csak bele, hogy egy jól menő, nívós névvel rendelkező üzletbe vagy irodába egyszer csak a megbízott csapat nem jól takarít ki. Elég érdekesen fest majd a következő napi vendégfogadás vagy értekezlet. Ezt pedig csak akkor érzi bőrén a cég, ha bekövetkezik. Ameddig minden rendben megy, nem is igazán venni észre a takarító személyzetet. Már jobb esetben, mert rosszabb esetben láb alatt lehetnek vagy bosszúságokat okozhatnak az ott dolgozók számára.

A mi célunk és küldetésünk a https://kjtakaritas.hu/ csapatával, hogy minden partnerünk számára a tökéletes tisztaságot és rendet biztosítsuk, maximálisan megbízható, feddhetetlen kollégákkal úgy, hogy száz százalékig biztos lehessen benne mindenki, hogy a felhasznált anyagok és a kivitelezés tekintetében is védve van egészségük és garantálva van a tisztaság és baktérium mentesség. Persze mindezt úgy, hogy kollégáink észrevétlenül végzik tevékenységüket, hogy tényleg olyan legyen, mintha a rend és tisztaság állandó lenne, mindenféle közbenjárás nélkül. Nálunk nem fordulhat elő semmilyen baki vagy hiba. Hogy továbbra is észrevétlen legyen magától értetődő a tisztaság és rend.