Egy kincsre bukkantam

Karácsony közeledtével az ember sok esetben nagy bajba kerül, hiszen egy-két embernél fogalma sincs minek örülne, mivel tudná meglepni úgy, hogy az ajándék a meglepetés erejével hasson, örömet okozzon, de ne a hatalmas értéke jelentsen a legtöbbet, hanem mindinkább a figyelmesség és a meglepetés tükröződjön. Én ebbe minden évben nagyon sok energiát teszek, mert szent meggyőződésem, hogy a karácsony a szeretetről szól, azt pedig ajándékon keresztül úgy lehet megmutatni, hogy figyelmes és valóban az ember személyéhez passzoló ajándékokkal lepjük meg.

Minden évben eltervezem, hogy előre beszerzem az ajándékokat, de ezt valahogy sosem tudtam megvalósítani. Most azonban ez az év kivétel. Természetesen ehhez az is hozzájárul, hogy nem igazán tudok mozogni, mert a kijárási korlátozások nem könnyítik meg a helyzetet, és leginkább az interneten kezdtem keresgélni. Kis, apró meglepetésekkel szoktuk megajándékozni egymást, és nyilván a gyerekeken van legfőképp a hangsúly, ezért első sorban aranyos és modern játékokat kezdtem keresgélni.

Meg is találtam a számításaimat a leakcioztuk oldalon, ahol számtalan hihetetlen jó ajándékra tudunk szert tenni. Az unoka öcsém például biztosan nagyon örülni fog annak az antigravitációs távirányítós faljáró autónak, amit megrendeltem számára, és már meg is érkezett. Hihetetlen könnyű és egyszerű erről az oldalról a rendelés, és nagyon gyorsan kézhez is lehet venni a megvásárolt terméket. Azóta már másik két családtagomnak is rendeltem innen, édesanyámnak és nagymamámnak, mert hát rengeteg minden van ezen az oldalon, és nekik is hihetetlen jó ajándékot találtam. Azt gondolom, hogy ez a karácsony ilyen szempontból legalább könnyebb lesz. Ezt az oldalt pedig megjegyzem, mert bizonyára rengeteg alkalommal fogok tudni még innen ajándékot beszerezni a család vagy a bártok számára.