Okostelefon fillérekért? Lehetséges.

A legnépszerűbbek azok az olcsó telefonok, amelyeken nem látszik, hogy nem prémium minőségűek. Ha még esetleg a tartós használat közben sem tűnik fel, hogy kifejezetten belépőszintről választottunk, máris megtaláltuk az ideális telefont. Kínában éppen ezt fejlesztette tökélyre, így nagyon olcsón képesek jó mobilokat készíteni és még csak attól sem kell tartanunk, hogy annak ellenére, hogy elismert márkáról beszélünk, ezt be is építik az árába.

A Xiaomi tökéletes példája annak, ha nem akarunk irreálisan sokat költeni egy designos, rendkívül okos és a szükséges szolgáltatásokkal felszerelt telefonért, már belépőszinten is képes a gyártó megfelelő telefon készíteni. A Xiaomi szerviz épp ezért úgy épül fel, hogy még abban az esetben is, ha esetleg javításra szorul a készülékünk, akkor se kelljen nagy költségekbe vernünk magunkat. Sokáig élt az emberekben az a tévképzet, akik olcsón kerestek mobilt, hogy okostelefont nem fognak találni nem horror áron, vagy ha igen, akkor annak nagyon minimális lesz a tudása.

Régebben a belépőszinten olyan mértékű volt a spórolás, hogy alapvető szolgáltatások hiányoztak ezekből a mondhatni alap készülékekből, melyeknek a telefonáláshoz sem mindig volt elegendő energiájuk, és akkor még nyilván szót sem ejtettünk az FM rádióról, internetezésről… Szerencsére azóta rengeteget fejlődött a technika, és a Xiaominak köszönhetően nem kell lemondaniuk a kevés bevétellel rendelkező tulajdonosoknak egy kiváló okostelefonról.