Időnként meg kell újulni, hogy az ember érdekes maradhasson

Ez a covidos időszak nekem egy csomó mindent tanított. Például hallottam azt a mondást, hogy lassíts le, hogy felgyorsíthass. Ezen mélyen elgondolkoztam és arra a döntésre jutottam, hogy le lassítunk céges szinten. Picit megújulunk, majd utána az időszak ellenére felgyorsítunk amennyire csak tudunk. Most biztosan örültnek tartasz, pedig nem vagyok az. Csak egy jó gondolatból jött egy jó ötletem, amit meg mertem lépni.

Szóval az első pontom az volt a projektben, hogy új honlapot készíttettem. A weboldal készítés árak elég széles skálán mozogtak, de végül találtam egy csapatot, akik nem csak az oldalban, hanem a logóban és a grafikai anyagokban is segítettek. Így elkezdtük a fejlesztést és szépen lassan, amikor minden elkészült hírtelen meg is mutattuk a „piac”-nak. Baromi nagy sikere volt, de főleg annak az üzenetnek, amit képviselt, és így utólag belátom, hogy lehet, hogy nem sült volna el ennyire jól, ha nem pont most vágunk bele, amikor mindenki inkább szépen csendben próbál túlélni.

Szóval, ezzel a meglepő húzással nekünk elég nagy hírünk ment és ez olyam partner jelöltekhez is eljutott, akik eddig nem tudtak rólunk, vagy nem voltunk szimpatikusak. Ez a dolog pedig jó apropó volt arra, hogy kipróbáljanak. Most azon dolgozunk a kollégákkal, hogy meg is maradjanak nálunk, mert akkor nem csak egy fellángolás és egy pillanatnyi plusz éri a céget, hanem egy tartós és nagy változás, ami segít benne, hogy az utunkat folytatni tudjuk.