A kedvenc zenéim a kocsimban

Én az a típusú nő vagyok, aki nem sértődik meg azon, hogy ha viccelnek azzal, hogy nem tud vezetni, mert tényleg úgy érzem, hogy mindig van mit tanulni és gyakorolni, és nem is mondhatom, hogy könnyű volt rászoknom arra, hogy egész nap az autóval közlekedjek, de egészen egyszerűen muszáj volt, mert már nem tudtam a napi tervet tartani az autó használata nélkül. Nagyon sokáig féltem elindulni és hatalmas stressz volt számomra, hogy vezetnem kell reggel, a csúcsban, hogy időre oda kell érnem a munkahelyemre, közben pedig a gyerekeket is nyilván el kell vinnem az oviba és a suliba előtte. Zavart a rádió és zavart a rádióban szóló zene, de nagyon zavart a csend is, mert az olyan üres volt, de nem igazán tudtam mit tenni, mert nem tudtam a saját válogatásaimat hallgatni a kocsiban.

Egészen mostanáig, ugyanis a férjem meglepett egy hatalmas ötlettel és egy nagyon szép ajándékkal. Rendelt ugyanis a grandstores oldaláról, az autós kellékek közül egy kis eszközt nekem, ha jól emlékszem bluetooth transmitter a neve, amibe a pendrivot be tudom helyezni a kedvenc zenéimmel és a segítségével hallgatni tudom a rádión keresztül. Hát mondanom sem kell, hogy madarat lehetett volna velem fogatni, és azonnal ki is kellett próbálnom.

Tökéletesen működik, és ami még jobb, hogy nagyon könnyű használni. LCD kijelző is van rajta, és bőven elboldogulok vele, úgyhogy most már csak annyi a dolgom, hogy egy-két kedvenc válogatást összerakok és reggelente élvezhetem is a legnagyobb csúcsban is akár a kedvenc zenéket, hogy legalább valami jó legyen az útban. Hihetetlen találmány ez, mindenkinek csak ajánlani tudom, ahogyan az oldalt, is, ami már jó ideje családi kedvenc és hihetetlen megbízható.