Gyors és profi segítség a kétségbeesés küszöbén

Amikor megtudtuk, hogy a fiúnkat felvették a vágyott egyetemre budapestre azt gondoltuk, hogy élete egyik legnagyobb állomásához érkezett a gyerekünk, persze büszkeséggel töltött el minket, hogy nemsokára már önálló élete lesz és egyetemistaként elkezdheti megvalósítani az álmait, de arra nem gondoltunk, hogy ezek előtt a hihetetlen érdekes és sikerekkel kecsegtető események előtt még szükség van egy tökéletes lakásra, vagyis amire nagyon gyorsan szükség volt, egy kiadó szoba budapest valamely belvárosi kerületében. Persze fogalmunk sem volt arról, hogy egyáltalán melyik kerületben, és hol keresgéljünk, csak azt tudtuk, hogy azért egy biztonságos, de élettel teli környezetben szeretnénk lakást választani számára, olyan helyen, ami azért nincs túl messze az egyetem főépületétől sem.

Gondoltuk, hogy ez nem lesz könnyű feladat, de hogy ennyire sok időt és energiát fogunk beletenni abba, hogy aztán egyetlen ingatlan se feleljen meg az elvárásoknak a megtekintettek közül, azt nem gondoltuk volna. Lehet, hogy csak mi voltunk szerencsétlenek, de igazság szerint számtalan olyan hirdetésbe futottunk bele, ami nem igazán felelt meg a valóságnak, legalábbis a megtekintés során ezt tapasztaltuk.

A végső elkeseredésünkben már ismerősöket kezdtünk el kérdezgetni, hogy hátha tudnak valami kiadó szobát vagy albérletet egy frekventált de szép és nyugodt, biztonságos kerületében budapestnek, azonban ettől sokkal jobb ajánlást kaptunk, az egyik nagyon jó barátunk ugyanis javasolta, hogy keressük fel a kiadoszobabudapest.hu csapatát, mert hihetetlen jó szolgáltatással, tökéletes és profi segítséget nyújtanak a kiadó szobák és albérletek terén budapest számos kerületét illetően. A végső segítséget tehát ők adták meg számunkra, és a fiunk számára, hogy első lépéseit meg tudja tenni önálló és saját irányítása alatt zajló életének.

Persze azért a szemünk rajta tartjuk, hiszen a szülői gondviselés sosem szűnik meg, hagyjuk azonban hogy saját maga irányítása alá vegye a dolgokat. Ha szükség van pedig bármikor számíthat a segítségünkre. Azt látjuk, hogy elég jól megy neki az életének menedzselése. Remélhetően nem lesz a segítségünkre szüksége, csak a büszke dicséreteinkre.