Egy helyen minden, ami kell

Közel három éve dolgozom egy brigádban, akikkel felújításokat végeztünk családi házaknál. Nem generál kivitelezést, hiszen az hihetetlen nagy falat egy ekkora maréknyi csapat részére, hanem kisebb burkolást, csempe lerakás, parketta lerakás és egyéb feladatokat, valamint vízvezeték rendszer javítását, kisebb rendszerek kiépítését, kertészeti munkálatokat végeztünk többnyire. Én azonban kiválasztottam magamnak ezek közül egy kedvenc szeletet, a burkolást, hiszen egyrészt imádtam csinálni, másrészt igen ügyesnek is bizonyultam benne, és bár a többi munkát is meg tudom csinálni, a burkolásban mélyedtem el jobban, és tanultam ki minden csínját-bínját.

Most pedig, a vírus helyzet miatt szétszéledt a csapat, és bár megpróbálták most újra egyesíteni, de közben én is elvégeztem minden olyan dolgot ami ahhoz kell, hogy egyedül tudjak dolgozni, és nem vagyok ezzel egyedül így, tehát a csapat új tagokkal ment tovább mi pedig egy páran, köztük én is egyéni vállalkozásban folytatjuk azt a szeletet, amit szeretünk. Én így lettem burkoló, és azt kell mondjam, hogy egyre jobban megy a vállalkozás, mert egymásnak adják a névjegyemet az emberek. Nehéz manapság megbízható és jó szakembert találni, és ha talál is az ember, hihetetlen várakozási időket képesek mondani, így aki tapasztalja hogy jól dolgozom szinte azonnal ajánl is valakinek.

Számomra a legnehezebb dolog a vállalkozóvá válásban az volt, hogy meg kellett találnom magam számára a megfelelő márkát és a megfelelő boltot, ahonnan be tudom szerezni a különböző szerszámokat, gépeket és mindent amire szükség van a munka elvégzéséhez. Hála a jó égnek az egyik ismerősöm a figyelmembe ajánlott Pécs városában a https://fabrikshop.hu/ üzletet, ahol megtalálta a Dedra márkát, így két legyet ütöttem egy csapásra. Ma már mindent innen veszek, ráadásul rendelni is tudok tőlük, ami hihetetlen nagy segítség. A dedra mára pedig az örök kedvencem marad. Kényelmes munkát biztosít, tartós és rendkívül jó áron meg lehet kapni.