Profi weboldal, profi áron

Amikor nem olyan régen elhatároztam, hogy most már én is belépek azok közé, akik nem csak a meglévő munkájuk mellett, mellékállásként szeretnék csinálni azt, ami az életüket képezi, hanem elegendő vendégem lett ahhoz, hogy főállásban kozmetikus lehessek rájöttem, hogy azért sokkal könnyebb dolgom lenne, ha nem csak a meglévő vendégek ajánlásaiból lennének új vendégeim, hanem mondjuk lenne egy saját új weboldal, ami segítséget nyújt nekem ebben. Persze gondoltam, hogy egyrészt nem lesz könnyű megfelelő szakembert találni erre a feladatra, másrészt pedig fogalmam sem volt, hogy pontosan milyen áron mozog egy új weboldal kialakítása, de biztos voltam benne, hogy szükség lesz a tartalékjaim segítségére.

Nézelődni kezdtem a weboldal készítés árak tekintetében és igen nagy szórást láttam a szakembereknél. Persze mindenhonnan árajánlatot kellett kérni, akik professzionális weboldalkészítés terén látszottak gyakorlottnak, hiszen részletesen kikérdezték az igényeimet és a hosszú távú terveimet. Mindenhol az látszott az első körben, hogy egy belépő weboldal 150 ezer és 600 ezer forint között mozog az igények és a célok függvényében. Persze nekem is volt olyan ismerősöm, aki felajánlotta, hogy töredék összegért, tényleg jelképes áron csinál nekem egy oldalt, de abban is biztos voltam, hogy ez hosszú távon nem fog nekem embereket toborozni, nekem pedig erre volt ugye szükségem.

Pontosan tudom, hogy egy új weboldal mit sem ér, hogy ha a google kereső nem találj meg és az emberek nem figyelnek fel rá, főleg így, hogy az enyém alapvetően egy bizalmi szakmának számít, így hát nekem az arculattervezés és a szövegkialakítás tekintetében is egy olyan emberre volt szükségem, aki segít úgy megalkotni a honlapot, hogy már az első látogatás alkalmával képes legyen megnyerni az érdeklődőt, hogy időpontot kérjen és ellátogasson hozzám. Onnan már biztos voltam benne, hogy vendég lesz és megmarad.

Hála a jó égnek én hallgattam az ösztöneimre és egy olyan profi weboldalkészítő szakember segítségét kértem, aki korrekt áron és tényleg professzionális szakértelemmel tudott nekem segítséget nyújtani és az eredménnyel is tökéletesen elégedett vagyok. Mindenkinek csak ajánlani tudom a PWK Gigant csapatot, mert biztos vagyok benne, hogy aki őket választja nem fog csalódni. Sem a weboldalkészítés árak, sem pedig a minőség és eredmény tekintetében.