Hallottál már róluk?

Manapság az ember néha úgy érzi, hogy ha betér egy boltba vagy szaküzletbe, hogy neki tesznek szívességet, hogy egyáltalán szóba állnak vele, pedig én azt gondolom, hogy aki nem való kereskedelembe, az ne dolgozzon benne, elvárom, hogy mindig korrekt és segítőkész hozzáállást, megfelelő kommunikációt és kedvességet kapjak, ez azonban egyre kevesebb esetben valósul meg sajnos. El is határoztam, hogy csak olyan helyeket tartok meg vásárlás gyanánt az életemben, ahol ezeket megkapom, nem csak azért, mert így feszültségmentes és kellemes a vásárlás, hanem azért is, mert így a választás terén is nagyon sok fontos információt és segítséget kapok, ami azt gondolom, hogy sok esetben felbecsülhetetlennek bizonyul.

Nem olyan régen például kisebb felújítást terveztünk a kis kertes házunkban a zöldövezetben. Egy-két helyre szerettem volna térkövet rakni, és ehhez kerestem olyan helyet, ahol a barabás kő termékei elérhetők. Nem igazán jártam sikerrel, hiszen amikor meghallották, hogy nem egy hatalmas udvar teljes térkövezés megoldásairól szeretnék beszélgetni azonnal alább hagyott a lelkesedésük. Egyetlen egy csapat maradt iszonyatosan kedves és segítőkész továbbra is, a palotatuzep.hu csapata.

Nem is tudtam, hogy van tüzép újpalota területén, de hihetetlen pozitív meglepetés ért. Kedvesek és segítőkészek voltak, segítettek a választásban és akkor sem éreztem hogy kevésbé lennének lelkesek az irányomban, amikor meghallották hogy mekkora területről szeretnék egyeztetni vagy beszélni. Csak ajánlani tudom őket bárki számára, aki segítőkész hozzáállást, jó árakat és profi minőséget szeretne. Sőt, még az utánfutó bérlés lehetőségét is felkínálták számunkra, amivel éltem is, hiszen így pontosan akkor, úgy és oda tudtam ezt a mennyiségű térkövet szállítani ahogy nekem kényelmes volt. Tökéletesen elégedett vagyok velük, a termékeikkel és a szolgáltatásaikkal egyaránt. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben bármilyen segítségre lesz ezen a téren szükségünk, csak hozzájuk fogunk fordulni.