Gyönyörű eredmény a fiam új szobájába

Amikor gyerek érkezik a családhoz az ember a fellegek közt jár. Nálunk sem volt ez másképp, csak annyiban, hogy nem igazán volt még tervezve a gyerekáldás, így bár egy nagy házban lakunk, ahol van kert, nem volt még kialakítva a gyerek szoba, így nagyon gyorsan bele kellett vágnunk a felújítási feladatok megoldásába, és a kisfiam gyerekszobájának kialakításába. Nem könnyű manapság olyan kivitelező csapat leszerződtetése, akik nem csak viszonylag rövid időn belül neki tudnak állni a feladatnak, hanem bizony minőségi és biztos munkát is végeznek, ami nem csak rövid távon szép, hanem tartósnak is bizonyul.

Hála a jó égnek azt tudom mondani, hogy a genezisbau csapata hihetetlen kedves és lelkiismeretes munkát hozzáállást mutatott már az első pillanattól kezdve, és ráadásul nagyon szuper eredménnyel is zárult a felújítás. Nem csak a gipszkartonozás, hanem a festés és a burkolás feladatait is ők végezték el számunkra, így biztosan tudom mondani, hogy mindhárom területen bátran és tökéletes biztonsággal tudja őket alkalmazni bárki, mert gyors, hatékony, és iszonyatosan szép eredménnyel záruló munkát végeztek. Biztos vagyok benne, hogy az eredmény nem csak rövid távon fog boldoggá tenni minket, hanem hosszú-hosszú időn keresztül ugyanilyen szép és minőségi lesz a szoba kinézete, mert nagyon gondosan válogattak minden alapanyagot.

Csak javasolni tudom mindenkinek, hogy ha manapság vágnának bele felújítási munka megvalósításának mindenképpen ezt a csapatot válasszák, mert tökéletes eredményt, minőségi munkát várhatnak tőlük, és ráadásul még arra is odafigyelnek, hogy a lehető legkevesebb kosszal és piszokkal dolgozzanak, így megkímélve az embert a folyamatos és végeláthatatlan takarítástól. Biztos vagyok benne, hogy aki őket választja tökéletesen elégedett lesz a munkafolyamatokkal és az eredménnyel egyaránt.