Az én új szolgáltatóm

Nem olyan régen kezdtem meg a tevékenységemet az ékszerkészítés területén. Mindig is nagyon szerettem kézműveskedni, és el kell mondjam, most úgy érzem, hogy teljesen az otthonomra találtam. Hihetetlen módon szeretem az újabbnál újabb egyedi, saját kézzel készített ékszereket gyártani. Még talán ennél is jobban szeretem látni, ahogy egyre gazdára találnak ezek a kicsi kis kincseim, és boldogan, büszkén viselik nap mint nap a nők, és egyre többen férfiak is azokat a csodákat, amiket gyártok, és amiket biztos, hogy senki más nem fog sem a nyakán, sem a fülében, a csuklóján vagy a bokáján, ujján viselni soha. Egyedileg gyártom ezeket ugyanis, és mindenkit biztosítok róla, hogy még egy darabot nem készítek senki számára. Csak annak a konkrét személynek a kérésére, akinek tulajdona az ékszer, de akkor is csak hasonlót tudok, mivel teljesen kézzel, és saját ihlet szerint készítem ezeket.

Nemrég arra az elhatározásra jutottam, hogy mivel már főállásban csak ezt csinálom, így képes vagyok akár egy webshop rendeléseit is teljesíteni, vagy inkább úgy mondom, hogy képes vagyok annyit gyártani, hogy mondjuk egy webshopot létrehozzak rá. Ehhez azonban kellett egy olyan ember, aki tökéletes képeket készít számomra ezekről az egyedi csodákról. Keresgélni kezdtem, és rátaláltam a https://szikyfoto.hu/ oldalra, ahol meg is találtam az én új partneremet.

Bárkinek, aki hasonlóban töri a fejét csak ajánlani tudom Pétert, mert rendkívül jó együtt dolgozni vele. Pontos és rugalmas, az általa átadott munka pedig hihetetlen gyönyörű. Visszaadja a formákat, színeket és csillogást, ami számomra rendkívül fontos, és gyönyörű képeket készít. Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam és biztos vagyok benne hogy még nagyon sokáig fogunk együtt dolgozni.