A legjobbak Budapest környékén

Az ember, főleg ha nőként egyedül marad mondjuk egy válás miatt egy nagy családi házban, néha teljesen tanácstalannak tudja érezni magát. Én is így vagyok ezzel. Egy éve, hogy elváltunk a férjemmel, és sajnos a jó viszony sem maradt meg, bár én nagyon szerettem volna, és mindent meg is tettem ennek érdekében. Annyira megváltozott, és annyira különbözőek lettünk ezáltal, hogy már egyáltalán nem értünk szót egymással. Gyerek nincs még, tehát ilyen szinten nincsen kapocs, a házat én átvettem és kifizettem, vagyis mindent tisztáztunk, mindketten új életet tudunk kezdeni anélkül, hogy egymással bármilyen kapcsolatot kellene tartani, akár csak telefonon sem tudunk normálisan beszélni egymással, ezért tényleg nem is erőltetjük.

Persze én olyan szempontból nagyon jól érzem magam, hogy megmaradt az a ház, ami mindig is nagy álmom volt, a gyönyörű kerttel, teljesen felszerelve mindennel, ami egy modern házba kell, vagy szeretne az ember, ám én nőként nagyon sok mindenhez nem értek, és így, ilyen kapcsolattal sajnos nem is igazán tudok tanácsot kérni a volt férjemtől sem. Magamra maradtam.

Én azt a taktikát követem, hogy ajánlást kérek ismerősöktől, kérdezek a család férfi tagjaitól, és ha nem is profi szinten, de így azét nagyrészt tényleg mindent meg tudok oldani ami a ház körüli dolgokat illeti. Nem is olyan régen klíma szerelés miatt kellett felkutatnom a régi névjegykártyákat, hátha megtalálom azt a csapatot aki telepítette, de inkább aztán a barátnőmtől kértem ajánlást, aki a https://djgepeszet.hu/ csapatot ajánlotta, és bár fogalmam sem volt hogy mi a baj, mert nem értek hozzá, nagyon gyorsan kivonultak, megszerelték a klímát, ami most már tökéletesen működik a tetőtérben is, ahol van a dolgozó sarkom és most már azért nélküle nem kényelmes a munkát elvégezni. Azt gondolom, hogy így menni fog, most már nem félek, hogy egyedül maradtam, és amiatt sem, hogy bármit is ne tudnék megoldani egyedül. Remélem azért majd rám is rám talál az igazi.